Mimarlık Ofisi

Pin It

İrem Başer

2002 yılında İtalyanın Milano şehrindeki NABA (Nuova Acedemia di Belle Arti) Sanat ve Tasarım okuluna girdi, 2003 yılında I.E.D. (Istituto Europeo di Design) tasarım okulunun italyanca iç mimari bölümüne geçti.

2006 yılında bitirme tezini Massimo Mussapi liderliğinde, GUZZINI ve ANGELO PO firmalarının sponsorluğunda Valtellina bölgesinin yerel doku ve tatlarının promosyonunu yapan restoran tasarımı üzerine projelendirdi ve mezun oldu.

2007 –2008 yılında Domus Academy de ürün tasarımı üzerine master programına katıldı. Bu süreçte Andrea Branzi, Joseph Forakis ,Claudio Moderini gibi tanınmış mimar ve tasarımcılarla  ürün tasarımı, geliştirme ve pazarlama teknikleri üzerine multidisipliner workshoplarda çalıştı.

Master Tezini Dante Donegani ve Giovanni Lauda eşliginde ‘’Veneta Cucine’’ mutfak firması için projelendirdi.

"living Kitchen Gallery" Milano Tasarım Haftası –Zona Tortona Design 2008, 19’uncu pavyonda Veneta Cucine firmasının konsept alanında sergiledi.

Profesyonel çalışma hayatına 2008 yılında Autoban iç mimarlık firmasında başladı, konut ve ticari projelerde proje ekibinde junior-iç mimar olarak çalıştı.

Çalışmalarına, 2012 yılında ortak olduğu Escapefromsofa ofisinde devam ediyor.