Pin It

rggA Mimari Tasarım Stüdyosu

rggA Mimarlık, 2014 yılında Ankara’da kuruldu.

Büyük ölçekli kentsel projelerden, tek konut ölçeğine kadar çeşitli büyüklükteki ve konudaki projelerin çalışıldığı ofis, özellikle üniversite kampüsleri, oteller ve konutlar konusunda uzmanlaştı.

Ofis, yapıların hedeflenen kalite, maliyet ve sürede tamamlanabilmesi için proje hizmetleri ile beraber mesleki kontrollük, saha yönetimi ve danışmanlık hizmetleri de vermektedir. Bunun için mühendislik projeleri, ihale yönetimi, saha yönetimi gibi konularda oluşturduğu konusunda uzman danışmanlar kurulu ile çalışmaktadır.

Türkiye’de uygulanan yönetmelik ve standartlara ek olarak IBC, NFPA, ASTM, EN, BS standartlarına uygun olarak projeler üretmiş olan ofis, Masterspec formatına uygun olarak şartname hazırlayabilmektedir. Talep edilmesi durumunda, Tüm mimari ve mühendislik projelerin kapsayacak şekilde üç boyutlu yapı bilgi sistemi (BIM) ile projeler üretilebilmektedir.

rggA, Ankara Ofis Kulesi Projesi (AW Architects ile) ‘Boston Society Onur Ödülü’,  ‘Chicago Athenaeum 2018 Yılı En iyi yüksek yapı’, ‘The Architecture MasterPrize 2017 En iyi Yüksek Yapı Ödüllerine layık görülmüştür. WA Awards’ın uygulanmış yapılar dalında, Allaben  Göleti Restoranı projesi 18. dönemde, Bağlum Sosyal Merkezi projesi 26. Dönemde; Konsept Projeler dalında ise Kızılelma Karma Kullanım Projesi 24. Dönemde, ‘Ankara Heights Konut Projesi 30. dönemde, onur üyelerinin oyları ile ödüllendirilmiştir.


Harita