Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

Hampton by Hilton Otel Arnavutköy

Hampton by Hilton Otel, İstanbul’un Arnavutköy bölgesinde yeni havalimanına 10 km mesafededir.

Hilton Oteller gurubunun standartlarını gözeterek fonksiyonel ve mekânsal organizasyonunu, mimari ve iç mimari çalışmaları marka oteller konusunda deneyim kazanmış Sezz Mimarlık ile çalışılmıştır. Toplam 200 adet misafir odası bulunmaktadır. Akıllıca tasarlanmış 20 metrekarelik odada, yataktan kahve makinesine, akıllı televizyondan tablete kadar her şey kullanıma uygun ve evlerinde de sahip olmak isteyecekleri şekilde tasarlanmıştır. Modern konfor anlayışı, zengin ve canlı tonlarda seçilen doğal malzemeler Hilton’un standartlarına uygun kullanılmıştır. Tüm malzeme kararları ve seçimleri Hilton gurubu deneyimli ekibi ile koordineli bir şekilde karar verilmiştir.

L şeklindeki arazi, üzerine yapılan yapının mimari konseptinin oluşmasında çıkış noktası olmuştur. Otel projesinde çok önemli olan müşteri alanları, teknik alanlar ve personel alanlarının fonksiyonlarının verimli kullanma isteği ön planda tutulmuştur. Yapı zemin katta arazinin yol cephesinden arsa içinde geriye çekilmiştir. Bu çekilme sonucu yapının önünde girişlerin rahatça yapılacağı bir meydan oluşmuştur.

Giriş yaptığımızda lobby alanı, resepsiyon ve Bar, Kahvaltı alanı İçecek ve servis istasyonları,fitness ile canlı bir sosyal alan olarak dizayn edilmiştir, ortama giriş yapıldığında tüm alanların algılanması hedeflenmiştir.

Künye
Proje Yeri: İstanbul
Proje Tipi: Otel / Motel
Proje Tipi Grubu: Konaklama
İşveren: Airport Hotel T.I. Company
Ana Yüklenici: Airport Hotel T.I. Company
Statik Projesi: ES-ES Yapı
Mekanik Projesi: Essa Mühendislik
Elektrik Projesi: Aslankoç Proje Elektrik İnşaat Mühendislik
Yangın Güvenlik Danışmanı: Arı Otomasyon ve Yangın Güvenlik
Proje Başlangıç Yılı: 2019
Proje Bitiş Yılı: 2022
İnşaat Başlangıç Yılı: 2021
Toplam İnşaat Alanı: 15.000

Pin It
Mimarlık Ofisi