Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

Öztürk Evi İç Mekan Projesi

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Uşak’ta yer alan 200 metrekarelik 4+1 daire, bulunduğu konumun bitki örtüsünün ve temiz havasının yanında sakinlerine huzuru yaşatıyor.

Yeni dairenin dekorasyonunda ise bizle çalışmaya karar verdiler. Bunun sonucunda dekorasyon genelinde kendi tarzlarını yansıtan bir sonuca imza atılmıştır.

Yaklaşık altı ay süren dekorasyon sürecinde inşaat halinde daire tamamıyla bizden destek aldılar. Ev sahibinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen dekorasyon projesinde, laminat parkeler, daire girişi ve banyo, mutfak gibi ıslak alanların zeminlerinde seramik  tercih edilmiştir. Girişte oturma odasında duvar yerine mobilya kullanılarak ferah alan sağlandı.

Oturma odası ile mutfak arası duvar kaldırılmıştır. Dairenin girişinden odalara uzanan koridorun başında yer alan otruma odasında yumuşak ton geçişleriyle uyumlu bir etki yakalanmıştır.

Malzeme olarak ceviz, lake, ayna, metal gibi farklı malzeme, doku ve renkleri bir arada kullanmarak, çeşitlilikten doğan uyumu yakalanmıştır. Dairede mobilyalar ve kapılar atölyemize aittir.

Künye
Proje Yeri: Uşak
Proje Tipi: Tek Ev / Villa
Proje Tipi Grubu: Konut
İşveren: Şerif Bilgehan Öztürk

Pin It
Mimarlık Ofisi
Mimar

Tansu Oktay

Hayrullah Oktay