- Akün Sahnesi (Ankara, Özgür Ecevit)
- Ankara Türk Kooperatifçilik Kurumu Merkez Binası Mimari Yarışma Projesi (Ankara, Metin Hepgüler)
- Astaldi (Cezayir, Selçuk Erdoğmuş, Seda Bildik Erdoğmuş, Wassila Hadj)
- Aşan İnşaat Temelli Tesisleri (Bilinmiyor, Danyal Tevfik Çiper)
- Aşan İnşaat Yönetim Binası Etüdü (Bilinmiyor, Danyal Tevfik Çiper)
- Attila Doğan Aş. İstanbul Merkez Yapısı (İstanbul, )
- Bakü-Azneft Genel Müdürlük Binası Alternatif-1 (Bakü, Adnan Kazmaoğlu)
- Başbakanlık Bilgi İşlem Merkezi (Ankara, Orhan Akyürek)
- Batı Anadolu Çimento Fabrikası Yönetim Binası (İzmir, Güngör Kaftancı, Ali Köstepen, Vedat Tokyay, Necdet Yorgancıoğlu)
- Bayındırlık Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (Ankara, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- Bayındırlık Bakanlığı Genel Müdürlük Binaları (Ankara, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- BDA Antrepo Binası (Cezayir, Selçuk Erdoğmuş, Seda Bildik Erdoğmuş)
- Bestmode Tekstil Fabrikası ve Yönetim Binası (İstanbul, Gülin Kara, Aslı Sarıgül, Serhan Sarıpınar, Nesrin Sertel Sarıpınar)
- Betuyab Antalya Tesisleri (Antalya, İbrahim H. Erkan)
- Bianchi Ana Yönetim Binası (İzmir, Güngör Kaftancı, Ali Köstepen, Necdet Yorgancıoğlu)
- BSM Aluminyum Merkez Ofisleri (İstanbul, Emre Özer, Tayfun Tulgan)
- Çetin Pres Üretim Tesisleri ve İdari Binası (Kocaeli, H. Murat Aydın)
- Devlet Yatırım Bankası Genel Müdürlüğü (Ankara, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- Doa Süt Üretim ve Yönetim Tesisleri (Denizli, Deniz Aslan, Sevim Aslan, Suna Birsen Otay, Arda İnceoğlu, İpek Yürekli)
- DSİ Genel Müdürlüğü 5. Bölge Tesisleri (Ankara, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- Duru İnşaat Yönetim Binası (Bakü, Cengiz Şentürk)
- EKU Fren Kampana Sanayi İdari Binası (Kocaeli, H. Murat Aydın)
- Emlak Kredi Bankası Genel Müdürlüğü Binası Yarışma Projesi (İstanbul, Kemal Ahmet Aru, Tekin Aydın, Yalçın Emiroğlu, Altay Erol, Mehmet Ali Handan, Hande Suher)
- Ere İnşaat Şti. Genel Müdürlüğü (Bilinmiyor, Ziya Tanalı)
- ERS İnşaat İdari Binası (Ankara, Fatih Açıkalın, Salih Zeki Salalı)
|