- Lilan Müzik Okulu (İstanbul, Gül Güven)
- Lösemili Çocuklar Köyü (Bilinmiyor, Ebru Altay, Perin Özen Öztürker)
- Maliye Okulu (Bilinmiyor, Abidin Mortaş)
- Mamak Belediyesi / Musiki Muallim Mektebi / Ankara Konservatuar Binası (Ankara, Ernst Egli)
- MATPUM - ODTÜ Mimarlık Fakültesi Araştırma Merkezi (Ankara, Celal Abdi Güzer)
- Mersin Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Yarışma Projesi (Mersin, Özcan Uygur, Semra Uygur)
- Moulin Rouge Dans Okulu (Paris, Aytaç Manço, Ali Manço)
- Naschmarkt: Viyana Merkez Pazarı Düzenleme Projesi (Viyana, Rahmi Uysalkan)
- ODTÜ Enformatik Enstitüsü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgisayar Laboratuvarları (Ankara, Kadri Atabaş, Ufuk Ertem, İdris Kırman)
- ODTÜ KKK Mühendislik Programları Laboratuvarları (Güzelyurt, Hasan Okan Çetin, Ömer Emre Şavural, Fatih Yavuz)
- ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Kampus Yönetim Binası, Kütüphane, Bilgi İşlem Merkezi Mimari Yarışma Projesi (Lefkoşa, Arman Akdoğan, Emin Balkış, Elvan Çalışkan)
- ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Kampus Yönetim Binası, Kütüphane, Bilgi İşlem Merkezi Mimari Yarışma Projesi (Lefkoşa, Erdal Sorgucu)
- ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Kampus Yönetim Binası, Kütüphane, Bilgi İşlem Merkezi Mimari Yarışma Projesi - 2. Mansiyon (Lefkoşa, Yavuz Selim Sepin)
- ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü, Kampus Yönetim Binası, Kütüphane, Bilgi İşlem Merkezi Mimari Yarışma Projesi - 2. Ödül (Lefkoşa, Erbuğ Bengüler, Banu Karabey, Haydar Karabey, Sait Ali Köknar, Ahmet Önder, Hayriye Sözen)
- ODTÜ Teknokent Ar-Ge Binası Yarışma Projesi (Ankara, Mehmet Kütükçüoğlu, Ertuğ Uçar)
- ODTÜ Teknokent Satgeb Binası Yarışma Projesi (Ankara, Mehmet Kütükçüoğlu, Ertuğ Uçar)
- Otel ve Eğitim Merkezi (New Hampshire, Şevki Pekin)
- Otistik Çocuklar Eğitim Köyü (Çanakkale, Cengiz Bektaş)
- Özel Yıldız Eğitim Tesisleri (İstanbul, Kenan Geyran)
- Petkim Genel Müdürlüğü Aliağa Kompleksi Çayağzı Eğitim Tesisleri (İzmir, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- Samet Sac Kesme/Depo (Tekirdağ, Cengiz Bektaş)
- Schlumberger Eğitim Merkezi (Bakü, Hasan Çalışlar, Kerem Erginoğlu)
- Shunchinsk Askeri Akademisi (Shuchinsk, Engin Yücel)
- Sivil Savunma Koleji (Ankara, Erdoğan Elmas, Zafer Gülçur, Ertur Yener)
- STFA Teknik Eğitim Merkezi (İstanbul, Emre Arolat, Neşet Arolat, Şaziment Arolat)
|