Mimarlık Ofisi

Pin It

Çağıl Akçurin

Türk mimar, REDA’nın kurucusu ve kreatif direktörüdür.

Özellikle projelere getirdiği “haute couture fonksiyonellik” ve “sofistike yalınlık” ile tanınmaktadır. Tasarladığı kamu-özel iş birliği olan Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin düzenlediği 14. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri kapsamında ödül alan Işıklı Konak projeleri ile tanınmaya başlamıştır.

2013 yılında kurduğu REDA çatısı altında, gelişen ve büyüyen ekibiyle beraber, Demiröz Eğitim ve Yaşam Vadisi ve D14 gibi mimari projelerle beraber çeşitli sayıda üst segment rezidans ve yönetim ofisi projelerine imza atmıştır.

Yeni Normal doğrultusunda çalışma koşullarını yeniden şekillendirmeyi hedefleyen ve kurumsal firmalara bu doğrultuda danışmanlık veren Kurumsal Ev markası ile de ulusal ve uluslararası tasarım ve gayrimenkul teknolojileri mecralarında kendine yer bulmuştur.

İstanbul’da yaşamaktadır. Müzik ile yakından ilgilenmektedir. Lise arkadaşları ile oluşturdukları “Mr. Carpenter” grubu ara ara konserler vermektedir. Spor ile ilgilidir. Eski lisanslı tenisçidir. Çağdaş sanat ile ilgilidir. “Genç koleksiyoner olmak” ile ilgili workshop’larda konuk konuşmacı/panelist olarak yer almaktadır. Robert Kolej Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri’dir.