Mimarlık Ofisi

Pin It

Gülnar Ocakdan

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü 2007 mezunu. Lisans sürecinde Almanya Siegen Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine devam etmiş ve yüksek lisans sürecinde Fachochschule Stuttgart'ta iç mimari tasarım eğitimi almıştır.

3 yıl Almanya'da 'ASP Architekten' bünyesinde spor yapıları ağırlıklı olmak üzere çeşitli büyük ölçekli projelerde çalıştı ve uluslararası yarışma projelerine katıldı. Bunlar arasında Danzig 2. Dünya Savaşı Müzesi, Olympik Kiev Stadyumu, Unterföhring Spor Kompleksi, Mössingen Halkevi yarışmaları bulunmaktadır. 2,5 yıl Türkiye'de, 'B-design' firmasında başta Özyeğin Üniversitesi olmak üzere eğitim yapıları, kentsel tasarım ve iç mimari olmak üzere farklı ölçeklerde projelerin tasarım ve uygulama ve koordinasyon aşamalarında bulundu.

Firmalarda çalışmanın yanısıra mimari çalışmalarını bireysel olarak da sürdürmüştür. Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Mimari Proje Yarışması, Cami Mimarisi Üzerine Mimari Fikir Yarışması, Manisa Belediyesi Hizmet Binası ve Çevresi Mimari Proje Yarışması, Ytong "Çatılar ve Sürdürülebilirlik" Mimari Tasarım Yarışması, gibi çeşitli yarışmalara katılmış, dünyadaki mimari gelişmeleri, Expo Shanghai, Venedik Mimarlık Bienali, Milano Tasarım Fuarı, FSB Köln Fuarı gibi uluslararası fuarları ziyaret ederek de yakından takip etmiştir. Ayrıca dünyada 23 ülke ve yaklaşık 100 şehir gezmiştir.
Şu an kurmuş olduğu 'GOA' firması adı altında mimari ve iç mimari proje tasarım, uygulama ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.