Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

EPO Kimya Ofis Projesi

Tasarımcıları, projeyi anlatıyor:

İstanbul, Bostancı’da bulunan iç mimari projenin tasarım ve inşaat süreci yaklaşık iki ay sürmüştür. Ofis alanı cadde üzerinde bir binanın ara katında bulunmaktadır. Mutfak, tuvalet, karşılama, açık ofis alanı, yönetici odaları ve toplantı odası olacak şekilde planlama yapılmıştır.  

Mevcutta bulunan bazı duvarların korunması dışında hemen hemen tasarım alanında bulunan bütün yapı elemanları sökülerek yeniden yapılmıştır. Dolayısıyla kısıtlı saatler içinde inşaat tamamlanmıştır.

İş verenin talebi doğrultusunda, logo rengi olan turuncu hakim renk olarak seçilmiş, gri ile tasarım tamamlanmıştır. Aydınlatmalar tarafımızdan tasarlanmış ve üretilmiştir. Bu tip bir aydınlatma ile açık ofis alanında çalışanların ışık konforunu sağlamak amaçlanmış aynı zamanda tasarım zenginleştirilmek istenmiştir.

İşverenin şeffaf çalışma anlayışından yola çıkılarak, çalışma mahalleri arasında şeffaf bölücüler kullanılmıştır. Masa, kitaplık ve dolap alanları da dahil olmak üzere mobilyalar yeniden üretilmiştir.

Karşılama alanında turuncu renk baskın şekilde kullanılarak, kurumsal rengin müşteri tarafından algılanması istenmiştir. Aynı zamanda çalışanların turuncunun dinamik etkisi ile kendilerini rahat ve enerjik hissetmesi amaçlanmıştır.

Künye
Proje Yeri: Kadıköy, İstanbul
Proje Tipi Grubu: Ofis, Ticari
İşveren: EPO Kimya
Proje Başlangıç Yılı: 2015
Proje Bitiş Yılı: 2016
İnşaat Başlangıç Yılı: 2016
Toplam İnşaat Alanı: 250 m²

Pin It
Mimarlık Ofisi