Lal Restaurant
Restoran tasarlanırken bölgenin yerel malzemeleri özenli bir şekilde tasarımda kullanılmıştır.Mekandaki loca yeri gruplar için çok özel bir mekan haline getirelerek insanlara kendi yemek odalarındaki havayı hissettirmektedir. Zeminlerde kullanılan malzemelerin hepsi doğal ve masif yüzeylerdir. Malzemelerdeki kontrast dengesi heryerde etkisini sürdürmekte ve tüm mekanda hissedilmektedir. Restoran konum itibari ile Manisa Resort Otel'in altında bulunduğu için restoranın bahçesi otel tarafından özel günlerde de kullanılacak. Bu yüzden kullanışlı ve modüler bir tasarıma sahiptir. Misafirlerin sayısına göre bölmelendirme yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Yörenin iklim koşullarına uygun peyzaj tasarımı, özenle seçilen bitki ve ağaçlar proje alanını dışarıdaki kurak atmosferden soyutlamaktadır.
Details
   
   Project Location: Manisa   
      
   Project Type: Restaurant / Café / Bar   
      
   Proje Tipi Grubu: Commercial   
      
   Employer: Hakan Cengiz   
      
   Ana Yüklenici: Cengiz Petrolleri   
      
   Projcet Manager: Osman Gökce Tosun, Ece Ursavaş, Işılay Güler   
      
   Project Start Date: 2016   
      
   Project End Date: 2016   
      
   Construction Start Date: 2016   
      
   Total Construction Area: 1,200 m2   
   
 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                		








.jpg.jpeg)


.jpg.jpeg)










.jpg.jpeg)





.jpg.jpeg)
 
                


Tweet