Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

Özersoylar Genel Müdürlüğü

A4 Mimarlık tarafından tasarlanan Özersoylar Genel Müdürlüğü İstanbul Emaar Square Ofis blokunda bulunuyor.

Tasarımcılar, projeyi anlatıyor:

Özersoylar Genel Müdürlük ofisi, İstanbul Emaar Ofis blokunda 700 metrekarelik alanda; 2 genel müdür odası, biri yönetim kurulu olmak üzere üç adet toplantı odası, yönetici odaları, açık ofis, resepsiyon ve lounge alanlarından oluşmaktadır. Proje design&built yöntemi ile 2021 Ocak ayında başlamış ve aynı yıl Mart ayında tamamlanmıştır.

Özersoylar, ham madde, gübre ve metal konularında uluslararası ticaret yapmakta olan bir aile şirketidir. Tasarım konsepti oluşturulurken firma çalışanlarına modern ve ferah bir çalışma ortamı sağlamak, misafirlere güvenilir ve etkileyici bir izlenim vermek hedeflenmiştir.

Ofisin genelinde elegan tasarım anlayışına uygun olarak, ahşap kaplı duvar panelleri ve mermer zemin kaplamaları tercih edilmiştir.

Resepsiyon alanında kaliteli, güçlü ve güvenilir bir ilk izlenim yaratmak üzere gri bej tonlar, gizli ışık detayları ve mermer kaplamalar kullanılmıştır. Lounge alanı resepsiyon alanının devamında misafirlerin tüm manzarayı hissedebileceği biçimde konumlandırılmıştır. Ofisin odak noktası olarak kurgulanan bu alan, sosyalleşmeye ve esnek çalışmaya imkan veren, çok amaçlı bir mekan olarak düşünülmüştür.  

Sirkülasyonu sağlayan ana koridorun her iki ucunda yer alan peyzaj alanları ile çalışanların ve misafirlerin nefes alacağı ferah ve yeşil alanlar tasarlanmıştır.

Künye
Proje Yeri: Üsküdar, İstanbul
Proje Tipi: Ofis
Proje Tipi Grubu: Ticari
İşveren: Özersoylar
Ana Yüklenici: A4 Mimarlık
Fotoğraf: Ali Bekman Photography
Proje Başlangıç Yılı: 2021
Proje Bitiş Yılı: 2021
İnşaat Başlangıç Yılı: 2021
İnşaat Bitiş Yılı: 2021
Toplam İnşaat Alanı: 700 m2

Pin It
Mimarlık Ofisi
Mimar

Adil Kırkaya

Erdem Argun

Argun Alıcı