Ofisin Diğer Projeleri
İlgili Projeler

Güllü Açık Derslik ve Oyun Parkuru

Güllü Açık Derslik ve Oyun Parkuru projesi, Herkes İçin Mimarlık Derneği (HiM) ve İstanbul Okan Üniversitesi Brokoli Öğrenci Topluluğu (Brokoli) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Cut Paper Öğrenci Topluluğu (Cut Paper) işbirliği ile gerçekleşmiş bir projedir.

HiM’in Atıl Köy Okulları Ovakent projesinin katılımcılarından olan ve Güllü İlk ve Ortaokulu’ndan resim öğretmeni olarak çalışan Betim Bülbül’ün HiM’den talebi üzerine başlayan çalışmalarda 2 keşif gezisi ve 1 keşif atölyesi, çevrimiçi tasarım çalışmaları ve yazın bir uygulama atölyesi gerçekleştirilmiştir. Keşif atölyesinde okul öğrencileri, okul ve bahçenin maketi üzerinde isteklerini oluşturmuşlardır. Tasarımlar bu isteklerin yorumlanması üzerinden gelişmiştir. HiM, Brokoli ve Cut Paper’ın ortak sorumlulukla yürüttüğü projeye Ulusal Ahşap Birliği’nin yanı sıra 96 bireysel bağışçı destekte bulunmuştur.

Harita
Künye
Proje Yeri: Uşak, Eşme
Proje Tipi: Bahçe, Diğer Eğitim Yapıları
Proje Tipi Grubu: Peyzaj Tasarımı
İşveren: Uşak Eşme Güllü Köyü İlk ve Ortaokulu
Ana Yüklenici: Herkes İçin Mimarlık Derneği, İstanbul Okan Üniversitesi Brokoli Öğrenci Topluluğu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Cut Paper Öğrenci Topluluğu
Proje Başlangıç Yılı: 2017
Proje Bitiş Yılı: 2018
İnşaat Başlangıç Yılı: 2018
İnşaat Bitiş Yılı: 2018
Arsa Alanı: 12,000 m²
Toplam İnşaat Alanı: 38 m²

Pin It
Mimar

Altıner Yıldırım

Emre Gündoğdu

Yuvacan Atmaca

Arya Çakır

Cihan Gencal

Eda Akkaya

Esra Ergün

Fırat Altundağ

İbrahim Emre Erkek

Sergen Kara

Büşra Kayalar

Deniz Pınar Ay

Melih Yavuz

Serkan Yavuz

Betim Bülbül